מתכון קרקרים ביתיים קלים להכנה

לאור הצלחת הסרטון הקודם והתגובות החמות שקיבלנו להמשך עשייה, הכנו סרטון מתכון נוסף.
הסרטון השני בסדרת המתכונים, שגרף אף הוא עשרות אלפים של צפיות, הוא מתכון לקרקרים ביתיים בריאים וטעימים.
תכפילו כמויות ותחלקו ל 2 תבניות גדולות, כי זה באמת מתחסל מהר מאוד…
ולכל אלו שחשבו בסרטון הקודם שמדובר בילדה, למתוק שלי יש מה להגיד לכם בסוף הסרטון.

מצרכים (ל 2 תבניות גדולות):

1 כוס קמח כוסמין

1 כוס קוואקר טחון

½ כוס גרעיני חמנייה

½ כוס שומשום

4 כפות זרעי פשתן

1 כף מלח

2 כפות שמן זית

2 כוסות מים

אופן הכנה:

~ מחממים תנור ל 170 מעלות ומרפדים  2 תבניות בנייר אפייה.

~ מוסיפים את כל המצרכים יחד לקערה לפי הסדר, מערבבים (מסובבים) היטב (יוצאת תערובת קצת נוזלית)

~ מחלקים את התערובת ל 2 תבניות גדולות ומניחים על נייר האפייה.

~ משטחים ומכניסים לתנור ל 15 דקות. מוציאים וחותכים (מומלץ עם גלגלת פיצה!) לריבועים/מלבנים/מה שבא לכם ומחזירים שוב לתנור ל 40 דקות.

~ מוציאים מהתנור לקירור, שוברים לפי הסימונים ושומרים בקופסה אטומה. או מנשנשים…

בתיאבון!